За Нас

Разгледайте галерията


Амбулатория за индивидуална практика за първична медицинска помощ по дентална и лазерна медицина "Румидент-94" се грижи за вашите усмивки вече над 18 години. Имаме стотици пациенти, които се гордеят със своята усмивка.

Нашата Клиника

Ние се стараем да опознаем Вас преди зъбите Ви, защото Вие не сте просто поредният пациент, а човек, който се нуждае от помощ и специално отношение. Подхождаме с разбиране и внимание и се стараем да направим престоя Ви в кабинета спокоен и безболезнен. Ние не само лекуваме, а обясняваме причината за проблема и съветваме какво да промените в устната си хигиена и в начина си на живот, за да предотвратите повторната му поява.

Лечението на зъбите е съвместен процес между зъболекар и пациент. Затова е важно да обясняваме всеки етап от грижата, която полагаме за Вашия дентален комфорт, на разбираем език, както и да получаваме обратна връзка за проведеното лечение. Нашият дентален център разполага с екип от квалифицирани специалисти. Можем да Ви предложим професионална диагностика и лечение с гаранция на извършваните от нас услуги.

Използването на лазер в денталната медицина, все повече измества конвенционалните методи, заради неуспоримите си предимства:

лазерът може да бъде използван при всички пациенти и е изключително удобен както за деца, така и за възрастни;
лазерното лечение е безболезнено, безопасно, бързо и ефективно;
кървенето е сведено до минимум. В повечето случаи манипулациите са напълно безкръвни;
не е необходима упойка;
няма постоперативна болка или изтръпване;
няма натиск, загряване и вибрации;

При нас сте в добри ръце....